Реконструкція даху в м.Радивилів

Реконструкція даху в м.Радивилів Arcelor_RadivilivПокрівельні роботи на даному об’єкті включають демонтаж старого даху з добудовою двох веж та накриття для тераси. Новий проект також передбачає утеплення горішнього поверху. Враховуючи, що будинок є жилий, монтажні роботи проводяться в стислі терміни.

Складність об’єкту полягає в поєднанні покрівлі з металочерепиці ArcelorMittal та шашки на вежах. Гідроізоляційна мембрана Eurovent Maxi щільністю 140гр/м2 забезпечить повну водонепроникність та захист від потрапляння сухого снігу. В місцях, де монтується металева шашка попередньо набивається суцільний дощатий настил, що дає можливість надійно закріпити окремі елементи із збереженням рівних площин. На вершині вежі передбачено шпиль, що довершить загальну архітектурну композицію.

За роки експлуатації пластикова водостічна система втратила свій естетичний вигляд. Це зумовлено в першу чергу, постійним впливом ультрафіолету. В якості надійної заміни послужить сталевий водостік Struga, з полімерним покриттям в кольорі металочерепиці.