Реконструкція даху в містечку Східниця.

На даному об’єкті наші бригади покрівельників проводять заміну покрівельного матеріалу на більш сучасний та надійний покрівельний матеріал методом фельцування. Основною причиною заміни старого покрівельного матеріалу стали протікання існуючого даху в декотрих місцях, єдиним способом вирішення цієї ситуації це замінити покрівельний матеріал і зафельцувати новий. Також було демонтовану стару обрешітку і як правило під новий покрівельний матеріал ми побили дощатий настил. Демонтували та замінили стару гідроізоляцію на нову. Комина які розташовані на даху ми також обробляємо фальцом, це найнадійніший спосіб обробки комина який захистить його від протікань. Всі листи для фальцу виготовляють на обєкті за допомогою професійних станків. Всі роботи виконувались згідно креслення з дотриманням всіх будівельних норм. 

В якості нового покрівельного матеріалу ми використовуємо Arcelormital товщиною 0.5 мм з матовим покриттям, завдяки якому поверхня цього покрівельного матеріалу буде стійкіша до царапин та механічних пошкоджень. Пластикові ринви ми замінили на металеві, в зв’язку з тим що після зсувів снігу з даху пластикова ринва не виявилась такою стійкою як буде металева.Гребеневу частину даху ми зробили вентильованою для того щоб між бляхою та дощатим настилом був продих від карнизу до гребеня.

Реконструкція даху в містечку Східниця. image2Реконструкція даху в містечку Східниця. img_20180907_112402-2Реконструкція даху в містечку Східниця. image1